söndag 28 augusti 2011

Fläskfilé med chili


Ingredienser

200 g fläskfilé
1 gul lök skivad
8-10 röda chili färska
2 pressade vitlöksklyftor
Babymajs
1 tsk kryddmix
2 msk soja
4 msk ostronsås
1 msk socker
5 cl vatten
Matolja att steka i

Gör så här
Skär det rimmade fläsket i 2 cm breda strimlor.
Skär chili i bitar.
Värm upp en stekpanna med olja på medelhög värme.
Lägg i vitlök , chili och stek fläsket ett par minuter.
Krydda med kryddmix,vatten, sojasås, socker och ostronsås.
Lägg i baby majs och låt det stekas tillsammans.
Låt steka på svag värme i stekpannan i ca 5 minuter.
Smaka av och balansera och lägg på skivad gul lök.
Rör om så att det hela blandas.
Servera med ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar