fredag 30 september 2011

Kinesisk topkale med kött


Ingredienser
2 portioner
300g kött skurna i ca 2-3 cm breda strimlor
1 knippe kinesisk topkale
4 msk ostronsås
1 msk såjasås
1 msk socker
2 msk vatten
1 klyfta vitlök hackad
1 krm salt
3 msk olivolja
Gör så här:
Värm upp en stekpanna med olivoljan.
Lägg i kinesisk topkale och stek den ett par minuter.
Ta av kale från stekpannan och lägg i kale på en tallrik.
Använda samma stekpannan och lägg i vitlöken.
Lägg ner köttet och stek det ett par minuter.
 Tillsätt ostronsåsen, sojasåsen, sockret, vattnet och stek dem ca 3 minuter.
Smaka av salta och lägg upp köttet på tallrik bredvid kale.
Servera med ris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar